8Zaam voor professionalisering.

Oranjebalk

8Zaam: Twee ervaren en gedreven opleiders.
Wij zijn opgeleid docent, pedagoog, trainer en therapeut. Samen beschikken we over meer dan 45 jaar ervaring in het opleiden van jongeren en volwassenen in het Beroepsonderwijs. Wij ontwikkelen ons voortdurend verder in onze professionaliteit. ‘Een leven lang leren’ is belangrijk voor ons.
Wij leiden professionals op en verzorgen nascholing:
1) Opleiding tot Rots en Water Trainer.
8Zaam is officieel aanbieder van de driedaagse opleiding tot Rots en Water Trainer, in opdracht en onder auspiciƫn van het Gadaku / Rots en Water Instituut. Ruurd leidt ook in Duitsland trainers op tot Fels und Wasser Trainer.
De driedaagse wordt landelijk aangeboden, maar u kunt Ruurd ook inzetten in een driedaagse in uw organisatie. Voor het organiseren van een dergelijke ‘in-company-training’ werkt 8zaam ook met Het Huis voor de Sport / Groningen samen.
Om meer te lezen over de driedaagse en over een ‘in-company-training’, klikt u hier.
2) Nascholingen en Intervisie.
Wilma en Ruurd bieden nascholingen op het gebied van communicatie. We maken gebruik van verschillende modellen, waaronder Geweldloze Communicatie van Rosenberg.
We stemmen een nascholing af op de behoefte van uw team.
Daarnaast ondersteunen we teams door middel van het begeleiden van intervisiebijeenkomsten, waarmee we de professionaliteit van teams helpen versterken.
Onze partners in Nederland:
FelsundWasserLogoGrootHet Gadaku / Rots en Water Instituut Nederland.

 

 

HvdSHuis voor de Sport / Groningen.

 

 

Oranjebalk