De driedaagse opleiding en de eendaagse introductie.

Oranjebalk

Rots en Water Trainer.
Het instituut dat alle Rots en Wateropleidingen organiseert is het Gadaku Institute. Er zijn verschillende opleidingen variërend van de driedaagse tot en met specialisaties voor het werken met meiden specifiek (Focus op Meiden) en op het gebied van mensen met een autismespectrumstoornis (ASS). Op de site van Gadaku / Rots en Water leest u alles over de verschillende opleidingen.
Tot op de dag van vandaag zijn meer dan 50.000 professionals over de hele wereld opgeleid in één van de opleidingen.
In Nederland is 8zaam één van de aanbieders van officiële driedaagse opleiding tot Rots en Water Trainer (M/V) en de Eendaagse Introductietraining onder auspiciën van het Gadaku / Rots en Water Instituut. In 2014 en 2015 hebben we rond de 50 trainers in Nederland (Leek) en Duitsland (Keulen en Bunde) opgeleid.
U kunt Ruurd van Schuijlenburg benaderen, om voor uw organisatie een eendaagse of een driedaagse ‘in-company’ te verzorgen. Het minimumaantal deelnemers is 15 en uw organisatie verzorgt de accommodatie, de catering en een beamer / scherm of flipover. Een in-company-training kan ook rechtstreeks bij het Rots en Water Instituut aangevraagd worden.

Oranjebalk